Magazinul online AutoVil.ro este deţinut de SC VIAL CONSULT S.R.L., având sediul în Fălticeni, bulevardul 2 Grăniceri, Bloc 21, parter, înmatriculată la Registrul Comerţului din Suceava sub nr. J33/400/2005 având CUI : RO17355040 (numit în cele ce urmează şi AutoVil.ro). Magazinul online este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, care se completează cu prevederile legii aplicabile.

Navigarea pe acest Site şi folosirea Magazinului online implică acceptarea în totalitate a Termenilor şi Condiţiilor. Utilizatorul site-ului si/sau Clientul declară că a înţeles pe deplin şi este de acord cu Termenii şi Condiţiile prezentate mai jos.

AutoVil.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral orice informaţie din conţinutul site-ului, precum şi de a actualiza oricând consideră necesar aceşti Termeni şi Condiţii, fără o notificare prealabilă.

Promoțiile sau ofertele prezente pe AutoVil.ro sunt valabile în limita stocului disponibil. Autovil.ro nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționată pe aceste site-uri. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

 • UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale AutoVil.ro, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
 • CLIENT: reprezintă persoana care accesează AutoVil.ro, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Conditiile de Utilizare ale AutoVil.ro, îndeplinind în acest sens toate cerintele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comandă.
 • UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea AutoVil.ro într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii SC VialConsult SRL.
 • COMANDĂ: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării site-ului AutoVil.ro de către un CLIENT, ce intervine ca formă de comunicare între AutoVil și CLIENT.
 • CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către AutoVil.ro, prin care AutoVil.ro este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de accord să efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENȚII AutoVil.ro sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

CLIENTUL poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de confirmare a expedierii, prin transmiterea unui email către vanzari@autovil.ro. CLIENTUL poate returna produsul / produsele respectând procedura descrisă în cadrul secțiunii “GARANTIE SI RETUR”.

PIESE VECHI LA SCHIMB – TERMENI ȘI CONDIȚII

 • Termenul maxim de retur al pieselor vechi la schimb este de 7 zile calendaristice de la data emiterii facturii.
 • Piesa veche trebuie returnată în ambalajul original al piesei noi
 • Piesa veche trebuie să fie curățată de impurități și de soluții de lubrifiere.
 • Să fie completă și nedezmembrată. În cazul în care piesa nouă conține și alte piese adiționale (fulii, capace etc.) acestea trebuie să se regăsească și pe piesa veche
 • Să nu prezinte defecte mecanice (la filet, la conductă, cablu, zona de identificare)
 • Punctele de prindere să fie întregi.
 • Să fie identică cu piesa nouă și să conțină aceleași component.
 • Carcasele să fie întregi, să nu fie arse, deformate, fisurate, complet ruginite.
 • Componentele mobile trebuie să fie funcționale.
 • Să nu prezinte coroziune puternică, defecțiuni provocate de apă sau alte lichide.
 • Codul piesei să fie vizibil.

La primirea coletului vă rugăm să verificați cu atenție produsele primite! Eventualele sesizari legate de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat în momentul primirii coletului. Este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat. Sesizarile ulterioare nu vor mai fi luate în considerare.